UDRUGA RODITELJA “LIMAČ-ZAGIĆ”

 Objavljen je raspored 8. Zimske malonogometne lige (generacije od zagića do pionira) u organizaciji udruge.

Raspored za 2002., 2003., 2006. i 2007. godište 8. ZMNL raspored subota (pdf)
Raspored za 2000., 2004., 2005. godište 8. ZMNL raspored nedjelja (pdf)
objavljujemo i PROPOZICIJE 8. ZMNL (pdf)

Komentari kola 2014/15

  • Završena je jesenska polusezona u B1 ligi, a jesenski prvak Rudeš novom je pobjedom samo potvrdio da su trenutno najbolja ekipa lige.

  • Završen je prvi dio sezone 2014/15, a prije završnih utakmica u zadnjem kolu odigrane su i dvije zaostale iz prijašnjih kola.

  • Maleni nogometaši Rudeša pod vodstvom trenera Koštre novi su stari prvaci jeseni budući su i prošlu polusezonu zaključili na prvom mjestu, a i na kraju…

  • Raspored odigravanja utakmica spojio je dvije najbolje ekipe lige tek na kraju prvenstva kao svojevrsni šlag na kraju sezone.

  • Najuzbudljiviji mogući završetak prvog dijela natjecanja odlična je preporuka za još bolje praćenje igrača i ekipa koji nastupaju u ovoj ligi.

  • Već u samoj najavi ove lige nakon odigranih prvih utakmica rekli smo da je ovo vrlo izjednačena liga u kojoj nitko ne može unaprijed upisati…

  • Prigorje/M nastavlja sa odličnim rezultatima u svojoj kategoriji, a da su jesenski prvak zna se već tri kola.

5. Zimska malonogometna liga "LIMAČ-ZAGIĆ"

Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da petu godinu za redom organiziramo zimsku ligu za mlade igrače u malom nogometu.
Većina klubova koji su nastupali u našim ligama želi ponovno nastupati pa smo na njihovu zamolbu svake zime sve veći i veći u broju kategorija koje se natječu. Tako ove zime po prvi puta želimo odvojiti ligu mlađih pionira, odnosno ukoliko se prijavi minimalno osam ekipa 2000. godišta i isto toliko 1999. onda će igrati zasebne lige zbog što veće izjednačenosti. Cilj nam je da svi budu zadovoljni i da nikoga ne favoriziramo.


Godišta koja se mogu prijaviti su:
kadeti – 1995.-96.,
st. pioniri – 1997.-98 koje igraju u balonu u Sv. Klari;
ml. pioniri - 1999.,
ml. pioniri 2000.,
st. limači – 2001.,
ml. limači – 2002.,
zagići – 2003. koji igraju na Velesajmu, Paviljon 1.

 


Svoje ekipe mogu prijaviti i A ligaši, ali oni će nastupati u starijem godištu (npr. Hr. Dragovoljac 2003. godište nastupa u kategoriji 2002.)


Sve utakmice se igraju subotom i nedjeljom od 08:30, a završetak je negdje oko 15 sati za taj dan. Na Velesajmu utakmice traju 2x15 minuta, a u Sv. Klari 2x12 minuta. U svim godištima moguće je prijaviti najviše dvije ekipe. Kotizacija za nastup je 130,00 kuna po utakmici, a plaća se sve odjednom prije prvog nastupa.

Liga starta 14. siječnja, a završava 26. veljače. Budući utakmice u jutarnjem terminu počinju vrlo rano omogućili smo ekipama u jutarnjem terminu da odigraju jedno kolo i onda nakon pauze od najviše 90 minuta odigraju slijedeće kolo, kako ne bi ispalo da se rano ustaju samo za jednu utakmicu, a onda vikend iza toga igraju u kasnijem terminu (od 1230) jedno kolo.


Ukoliko ste zainteresirani za nastup na zimskoj ligi molimo Vas da se čim prije javite i potvrdite nastup odnosno da kažete u kojim kategorijama možete i želite igrati jer su sve lige već prilično popunjene.
Na Velesajmu su još bolji uvjeti nego prošlih godina jer je postavljena nova umjetna trava, a okolo terena su postavljeni paneli tako da neće biti ni prehladno kao prošlih godina.


Nadamo se skorom susretu na našim ligama uz športski pozdrav,
Damir Šoprek, Predsjednik Udruge roditelja „Limač-Zagić“

Nastavljamo on-line...

U sezoni 2014/15 pratimo detajniju statistiku za B ligaše (B1 i B2) elektronski na IGRACI.com
Pozivamo zaniteresirane za ove sadržaje da se za više informacija raspitaju kod trenera odnosno u našoj udruzi koja i objavljuje ovo, kao svojevrstan nastavak izlaska Biltena "Limač-zagić".
Napravljena je zaštićena zonu za zainteresirane korisnike - pretplatnike koji imaju neometan pristup komentarima kola, strijelcima po kolu te listi strijelaca. Uskoro počinjemo i s izvještajima s utakmica...

Pretplata za polusezonu iznosi 50kn u što je uključen Godišnjak mladeži ZNS-a!

Podržite aktivnosti udruge i objave sadržaja kupnjom pretplate.

Tko je Online

Imamo jedan gost i nema članova online

Copyright © 2013 LIMAČ ZAGIĆ - udruga roditelja. Sva prava zadržana.

Izrada i razvoj: